A termék a kosárba került.
Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Computherm Q3RF vezeték nélküli szobatermosztát

Computherm Q3RF vezeték nélküli szobatermosztát
10 294 Ft10294

A Computherm Q3RF vezeték nélküli digitális szobatermosztát szett (adó és vevő) készülék két egységből áll. Egyik a hordozható szabályozóegység (termosztát), másik a vevőegység, ami a kazán vezérlését végzi. A két egység között vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) kapcsolat van, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére. 

 • A Computherm Q3RF két egysége (adó és vevő) gyárilag összehangolt, hogy ugyanazon a frekvencián működjenek. A termosztát és a vevője saját biztonsági kóddal rendelkezik, mely garantálja a készülék biztonságos működését. 
  A termosztát hordozhatósága az alábbi előnyöket biztosítja: 
  – nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerűsítésénél előnyös, 
  – használat közben választható ki a készülék optimális elhelyezése, 
  – használata olyan esetekben is előnyös, amikor napszakonként más-más helyiségben (pl. napközben a nappaliban, de éjjelre a hálószobában) kívánjuk elhelyezni a termosztátot. 

  A termosztátba szerelt jeladó hatótávolsága nyílt terepen kb. 50m. Ez a távolság épületen belül jelentősen csökkenhet, különösen akkor, ha a rádióhullámok útjába fémszerkezet, vasbeton-, vagy vályogfal kerül. Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24V-os vagy 230V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik. 

  Üzembe helyezése, használata egyszerű, szerelést nem igényel.
  Digitális kijelzője az egyszerű, hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően fűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is. Hűtés üzemmódban a termosztát pontosan ellentétesen kapcsol. 

  Computherm Q3RF szobatermosztát elhelyezése: 
  A termosztátot rendszeres vagy hosszabb idejű tartózkodásra használt helyiség falán célszerű elhelyezni úgy, hogy az a szoba természetes légmozgásának irányába kerüljön, de huzat, vagy rendkívüli hőhatás (pl. napsugárzás, hűtőszekrény, kémény stb.) ne érhesse. Optimális helye a padló szintjétől 1,5m magasságban van.

  Kapcsolható áramerősség: 6A
  Bruttó súly: 0,23 kg
  Szélesség: 110 mm
  Magasság: 80 mm
  Mélység: 22 mm
  Mérési pontosság: 0,5 °C
  Fűtési hőmérséklet beállítási tartomány: 5 - 35 °C
  Kapcsolható feszültség: 24V-220V AC
  Telepfeszültség: 2x1,5V



 • Cikkszám
  8-0000-006-4