A termék a kosárba került.
Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Computherm Q7 digitális programozható szobatermosztát

Computherm Q7 digitális programozható szobatermosztát
6 320 Ft6320

A Computherm Q7 digitális programozható szobatermosztát egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez. 
Digitális kijelzője a hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérséklet beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően fűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is. Hűtés üzemmódban is használható.

 • A COMPUTHERM Q7
  Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24V-os vagy 230V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik.
  Üzembe helyezése, használata egyszerű, szerelést nem igényel.
  Digitális kijelzője az egyszerű, hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően fűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is. Hűtés üzemmódban a termosztát pontosan ellentétesen kapcsol.

  Programozható:
  A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez. A hét minden napjára külön-külön, egymástól független napi hőmérsékletprogram készíthető. Naponta 1 rögzített (PROG ) és 6 szabadon megválasztható (PROG – PROG ) kapcsolási időpont (10 perces lépésekben állítható) és minden kapcsolási időponthoz más-más szabadon megválasztható hőfok (0,5°C-os lépésekben állítható) beállítására van lehetőség.
  A termosztát szivattyúvédő funkcióval van ellátva, mely a szivattyú beszorulásának megakadályozása érdekében, mindennap 12 óra 00 perckor egy perc időtartamra bekapcsolja a kazánt abban az esetben, ha több mint 24 órája nem történt programozott kapcsolás.

  COMPUTHERM Q7 szobatermosztát elhelyezése:
  A termosztátot rendszeres vagy hosszabb idejű tartózkodásra használt helyiség falán célszerű elhelyezni úgy, hogy az a szoba természetes légmozgásának irányába kerüljön, de huzat, vagy rendkívüli hőhatás (pl. napsugárzás, hűtőszekrény, kémény stb.) ne érhesse.
  Optimális helye a padló szintjétől 1,5m magasságban van.


  Kapcsolható áramerősség 8 A
  Bruttó súly 0,1 kg
  Szélesség 110 mm
  Magasság 80 mm
  Mélység 22 mm
  Mérési pontosság 0,5 °C
  Fűtési hőmérséklet beállítási tartomány 5 - 35 °C
  Kapcsolható feszültség 24V-220V AC
  Telepfeszültség 2x1,5V

 • Cikkszám
  8-0000-006