A termék a kosárba került.
Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Computherm Q8RF vezeték nélküli programozható szobatermosztát (multizónás)

Computherm Q8RF vezeték nélküli programozható szobatermosztát (multizónás)
24 546 Ft24546

A Computherm Q8RF rádió frekvenciás, digitális programozható szobatermosztát szett multizónás kivitel, egy vevőhöz 4 adó (termosztát) kapcsolható. Az alap csomag egy vevőből és két adó (termosztát Q8RF TX) egységből áll. Igény esetén az alap egység további két termosztátttal is bővíthető. 
A három egység között vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) kapcsolat van, ezért a termosztát és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére. 
A három egység gyárilag összehangoltak A termosztátok és a vevő saját biztonsági kóddal rendelkezik, mely garantálja a készülék biztonságos működését. 

 • A termosztát hordozhatósága az alábbi előnyöket biztosítja: 
  – nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerűsítésénél előnyös, 
  – használat közben választható ki a készülék optimális elhelyezése, 
  – használata olyan esetekben is előnyös, amikor napszakonként más-más helyiségben (pl. napközben a nappaliban, de éjjelre a hálószobában) kívánjuk elhelyezni a termosztátot. 

  Programozhatóság:
  A készülék egyéni igény szerint beprogramozható úgy, hogy a fűtési (hűtési) rendszer az Ön által kívánt időpontokban tetszés szerinti hőfokra fűtse (hűtse) lakását vagy irodáját, és a komfort biztosítása mellett hozzájáruljon az energiaköltségek csökkentéséhez.
  A hét minden napjára külön-külön, egymástól független napi hőmérsékletprogram készíthető. Naponta 1 rögzített (PROG ) és 6 szabadon megválasztható (PROG – PROG ) kapcsolási időpont (10 perces lépésekben állítható) és minden kapcsolási időponthoz más-más szabadon megválasztható hőfok (0,5°C-os lépésekben állítható) beállítására van lehetőség.
  A termosztát szivattyúvédő funkcióval van ellátva, mely a szivattyú beszorulásának megakadályozása érdekében, mindennap 12 óra 00 perckor egy perc időtartamra bekapcsolja a kazánt abban az esetben, ha több mint 24 órája nem történt programozott kapcsolás.
  A termosztátba szerelt jeladó hatótávolsága nyílt terepen kb. 50m. Ez a távolság épületen belül jelentősen csökkenhet, különösen akkor, ha a rádióhullámok útjába fémszerkezet, vasbeton-, vagy vályogfal kerül. Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez, függetlenül attól, hogy az 24V-os vagy 230V-os vezérlőáramkörrel rendelkezik. 

  Üzembe helyezése, használata egyszerű, szerelést nem igényel.
  Digitális kijelzője az egyszerű, hagyományos termosztátoknál pontosabb hőmérsékletmérést és beállítást tesz lehetővé. A termosztát a kiválasztott kapcsolási érzékenységnek megfelelően fűtés üzemmódban a beállított hőmérséklet alatt bekapcsolja, felette pedig kikapcsolja a kazánt vagy más készüléket és a komfort biztosítása mellett hozzájárul az energiaköltségek csökkentéséhez is. Hűtés üzemmódban a termosztát pontosan ellentétesen kapcsol. 

  A Computher Q8RF szobatermosztát elhelyezése: 
  A termosztátot rendszeres vagy hosszabb idejű tartózkodásra használt helyiség falán célszerű elhelyezni úgy, hogy az a szoba természetes légmozgásának irányába kerüljön, de huzat, vagy rendkívüli hőhatás (pl. napsugárzás, hűtőszekrény, kémény stb.) ne érhesse. 
  Optimális helye a padló szintjétől 1,5m magasságban van.

  Technikai adatok:

  Kapcsolható áramerősség: 6 A
  Mérési pontosság: 0,5°C
  Fűtési hőmérséklet beállítási tartomány: 5-35 °C
  Kapcsolható feszültség: 24V-220V AC
  Telepfeszültség: 2x1,5V • Cikkszám
  8-0000-008-RF